Familie Johan Cruijff en Gerard Joling, ontvangen bijzonder cadeau van Mick Harren.

mick harren johanJohan Cruijff zou aanstaande maandag 25 april, op zijn verjaardag, 69 jaar geworden zijn. Helaas is de legende onlangs op 68 jarige leeftijd te vroeg overleden aan de gevolgen van longkanker.
Volkszanger en kunstschilder Mick Harren gooide zijn ziel en zaligheid in zijn schilderij, dat hij maakte als eerbetoon aan de legendarische nummer 14.
mick harren gerardHarren, net als Cruijff sterrenbeeld Stier, hart op de tong en recht door zee en op dezelfde dag jarig als onze koning, wil dit jaar zelf geen cadeaus, maar deelt cadeaus uit en geeft dit schilderij aan Jordi Cruijff en familie. Ook zang collega Gerard Joling krijgt voor zijn verjaardag op 29 april, maar tevens ook voor zijn 30 jarig jubileum, een portret door Harren geschilderd.  Afmeting 80x120cm
en afgewerkt met Swarovski