Edwin droomde over een bloedmooie vrouw.

Edwin_Bos_-_Bloedmooie_Vrouw_smallMet “Bloedmooie Vrouw” presenteert de uit Schoonebeek (Drenthe) afkomstige zanger Edwin Bos zijn nieuwste single. In het dagelijkse leven werkt Edwin als lasser, met name in het noorden van het land. Via karaokeshows kreeg hij de smaak van het zingen te pakken, en inmiddels heeft Edwin diverse singles op zijn naam staan.

“Bloedmooie Vrouw” is de opvolger van “Jij Bent Meer Dan Alles” en bevat wederom country achtige elementen, waar Edwin patent op lijkt te hebben. De tekst werd geschreven door Edwin’s vrouw Jannie en de productie en opname lag in vakkundige handen van Terry West. Hiermee lijkt Edwin een volgende stap in zijn carrière gezet te hebben. Het resultaat is een heerlijk in het gehoor liggend liedje wat erg ‘radiovriendelijk’ is en hiermee hoopt Edwin in de komende maanden flink mee te scoren. Een bijbehorende videoclip draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen.
https://www.youtube.com/watch?v=I3Ulx9Ur0Rs