Dutch Valley start radiostation.

dutch valley radioZojuist maakt de organisatie van het gezelligste feest van Nederland bekend dat 100% NL Dutch Valley vanaf vandaag online te beluisteren zal zijn. Het radiostation is een samenwerking tussen mediapartner 100% NL Radio en Dutch Valley. Op het radiostation zijn artiesten te horen die dit jaar optreden of de afgelopen jaren optraden tijdens Dutch Valley festival.

 

 

Bezoekers vooraf in de stemming

Volgens projectleider Rob Bout van Dutch Valley brengt een eigen radiostation de bezoekers voorafgaand aan het evenement in de stemming: ‘Het format van het radiostation past perfect bij de Mega Middag Jukebox die we dit jaar op de Main Stage introduceren: een aaneengesloten 2,5 uur durende show waar het Het Goede Doel, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Waylon, Glennis Grace, Lange Frans, Andre Hazes junior, 3JS en Gerard Joling onder begeleiding van de Marcel Fisser band in de middag zullen optreden.

 

In de late middag en avond zullen naast bovengenoemde artiesten ook De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Memphis Maniacs, een grote Mystery act, Nielson en de Loco Loco Disco show op het hoofdpodium te zien en te horen zijn. Met Pop, Rock, Hiphop, Nederlandstalig en Dance zijn op Dutch Valley alle belangrijke muziekgenres vertegenwoordigd in Velsen Valley. In totaal treden op 20 augustus verdeeld over 9 podia meer dan 115 acts en artiesten op.

 

Luister hier naar 100% NL Dutch Valley:

http://stream.radiocorp.nl/100pnl_dutchvalley

 

Kaartverkoop

Early bird tickets werden in een recordtijd van 2,5 uur uitverkocht. Reguliere tickets voor Dutch Valley zijn exclusief te koop via dutchvalley.nl en kosten € 35 excl fee. Naast reguliere tickets zijn er ook Deluxe tickets en Kids Tickets verkrijgbaar.