Duo Alpengold presenteert single in aanloop naar album

alpengold Boarische 01Het moest er van komen. Op weg naar 10000 views op You Tube en nog geen single. Dat kon niet langer en daarom is met ingang van vandaag Alpengold Boarische op single verschenen. Het is vrolijke voorloper op het album wat naar verwachting nog dit jaar zal gaan verschijnen. Het worden liedjes uit vroegere jaren door de fans en het publiek gekozen. Liedjes die nog maar zelden te horen zijn maar door iedereen als herkenbaar wordt gezien.  

 

Een geweldige muzikale uitdaging die het duo Alpengold bestaande uit Ruud en Celina Sligchers. Blijf ze volgen via facebook ( Dio Alpen Gold) en je bent als eerste op de hoogte. Tot het uitbrengen van het album is hier op single Alpengold Boarische , een instrumentaal werk gecomponeerd door Ruud Sligchers. Een nummer welke exact weergeeft wat de specialiteit is van dit duo en de sfeer die ze tijdens de vele live optredens overbrengen . Ze staan in eigen ( en soms erbuiten) provincie regelmatig op het podium  en met veel succes. Mede door het succes is besloten om de muziek landelijk onder de aandacht te brengen zoals gezegd eerst een single en op termijn het besproken album.