Dûbeldyk komt met single over onuitgesproken verliefdheid

dubeldyk wanneerDûbeldyk is een duo dat bestaat uit Atte en Hilda, twee zeer enthousiaste en ervaren zangers die als doel hebben het laten slagen van elke gelegenheid waarvoor zij worden gevraagd. Ze staan al ruim 15 jaar lang op vele podia in Friesland en ver daarbuiten. Dûbeldyk heeft al die jaren vol overgave een breed en avondvullend repertoire gezongen van covers afgewisseld met eigen Friese bewerkingen van liedjes.

Nu gooit Dûbeldyk het over een andere boeg. Er zullen geen avondvullende optredens meer worden gedaan.  Dûbeldyk blijft zich wel toeleggen op eigen Friestalige bewerkingen van bekend wereldrepertoire. Dit heeft het duo de afgelopen jaren met succes gedaan. Vele liedjes zijn nog steeds met regelmaat op de regionale zenders te beluisteren. Het zou ons niet verbazen dat we Dûbeldyk de komende jaren toch nog af en toe terug zien op feesten en festivals voor kort maar krachtige optredens. Er lijken immers nog steeds meer fans van de muziek van Dûbeldyk bij te komen!

In ‘Wannear’ bezingt Dûbeldyk op een heerlijk luchtige en lichte wijze een nog onuitgesproken verliefdheid. De plannen worden gesmeed, maar of ze uitgevoerd worden blijft onzeker. Een liedje dat je na 1,5 keer luisteren echt niet meer uit je hoofd kunt zetten!