Debuutsingle Sjoerd Mertens

sjoerd mertens maar Sjoerd Mertens is met Frank van Etten de studio ingedoken om zijn eerste eigen single te maken. ‘Maar dan kom ik terug’ is ontstaan uit deze samenwerking. Het nummer past bij Sjoerd en daarom wilde hij het graag uitbrengen.

 

“Het is rustig, dansbaar en er zijn toch mensen die dit meemaken”, vertelt Sjoerd trots over zijn debuutsingle ‘Maar dan kom ik terug’. In eerste instantie was het een ballad, maar dit is toch aangepast naar een gemoedelijk tempo. Sjoerd wilde geen hoempapa, maar een dansbaar nummer en dat is gelukt.

Over de tekst is hij duidelijk: “in elke familie maakt men dit wel eens mee”. Toen de 25-jarige zanger het aan zijn familie lied horen, waren ze zeer enthousiast. Zij zijn, net als Sjoerd, erg trots op het eindresultaat.