Debuutalbum Jeffrey Heesen komt binnen op nummer 2.

jewelcase inc 4pag boekje

Goed nieuws voor Jeffrey Heesen. De sympathieke Brabander kreeg vandaag te horen dat zijn vorige week verschenen album Intens op nummer twee is binnen gekomen in de GFK Album Top 100. Een enorm succes, waar Jeffrey uiteraard bijzonder blij mee is.

 

Jeffrey: “Dit gaan we vieren hoor. Reken maar. Ik was al in de zevende hemel door de fantastische reacties die ik kreeg op het album en vanwege de geweldige albumpresentatie, waar meer dan 1100 fans bij waren, maar dit slaat alles. Het is ook een mooie beloning voor langdurig hard werken en een waanzinnige pluim op de hoed van iedereen die mij heeft bijgestaan bij het maken van dit album. Ik ben ze allemaal heel dankbaar”.

 

Daarmee doelt Jeffrey sowieso op de rol van producer Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner) met wie hij vrijwel alle liedjes van het album Intens heeft geschreven. Opvallend is de prominente rol voor de blazers (Martijn de Laat, Ruud Bruels, Allard Buwalda en Martijn Sohier), een kenmerk van de heel eigen stijl van Jeffrey. Niet voor niets is het album gemastered door Darius van Helfteren van Amsterdam Mastering, die o.a. voor Caro Emerald werkt. Naast een flinke hoeveelheid  up-tempo’s, staan er op Intens een aantal mooie ballads. In de laatste categorie vallen ook het ijzersterke M’n Engel en Ik Mis Je Zo. Voorafgaand verschenen al drie succesvolle tracks op single: Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons en Zijn We Uitgepraat.

 

Het album Intens is verschenen bij Berk Music Productions.