Colin Alexander (ex duo Mike & Colin) weer vrijgezel.

colin alexander persHet duo Mike & Colin liet begin februari weten dat Mike stopte met Mike & Colin. Mike had  besloten te kiezen voor een maatschappelijke carrière. Colin gaat solo verder in de muziek en koos voor de naam Colin Alexander. Een drukke periode voor hem, want naast zijn solo bezigheden is hij ook de nieuwe zanger geworden van de band MmoozZ .

 

En dat gaan drukke tijden worden voor Colin, want er staan al diverse optredens geboekt. Colin Alexander is samen met Rutger Kanis aan het werk voor een eigen nieuwe single en zijn ze aan het schrijven voor andere artiesten. Afgelopen maand is er bijvoorbeeld hard gewerkt aan het nieuwe nummer ‘Machtig Mooi’ dat ze schreven voor Harten 10.

Naast dat er dus een hoop is veranderd in zijn carrière is er privé ook het één en ander veranderd. Colin is na een relatie van 6 jaar weer vrijgezel. Een roerige tijd voor de zanger, die zijn gevoel en verhaal gelukkig goed kwijt kan in het schrijven van liedjes.

Door De Sterrenparade.