Kim Holland reikt eerste CD-single uit aan DEMY DE GROOT.

demy de groot mijn hartDemy was gisteren het vrolijke middelpunt op zijn cd-presentatie die in het café van zijn opa Café Schieweg te Rotterdam werd gehouden. Klokslag 21.00 uur kreeg Demy op bijzondere wijze van Kim Holland het ‘eerste exemplaar’ van z’n nieuwe single ‘Mijn hart’ uitgereikt.

Kim had de single tussen haar borsten verstopt en Demy moest deze er tussenuit vissen. Dat deed hij, zonder schroom haalde hij met zijn tanden het zilveren schijfje uit haar borsten…Het publiek vond het hilarisch. De avond was geweldig met optredens van o.a Lou Prince, Justine Pelmelay, Mario Mulder (Haagse Hazes), Jeffrey Kuipers, Bob Offenberg, Arno Kolenbrander, Chris Cohen, Duo Royet en Riny Valentijn. Demy had nog als verrassing een nummer voor zijn moeder Patricia gezongen om haar te bedanken….

De CD single ‘Mijn Hart’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. O.a op http://muziek.sbs6.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1123694 Itunes:https://itunes.apple.com/…/al…/mijn-hart-single/id1097826912

Film & montage: Jim Hoogendorp , Bron Facebook Demy de Groot

https://www.youtube.com/watch?v=bmtllAQMFZQ&feature=youtu.be