‘De Beer is Los!’ festival met o.a. Di-rect, Bökkers, Harten10 en Helemaal Hollands.

de beer is los espelo 2016Op zaterdag 23 april zal er een gloednieuw festival van start gaan in Espelo (bij Holten) genaamd De Beer is Los! In de openlucht midden op de groene grasvelden van Espelo zal tegen de bosrand een nieuwe beleving tot stand komen. Op maar liefst 3 verschillende podia zullen artiesten optreden met muziek van Nederlandstalig tot Rock tot Dance.

 

Elk podium heeft zijn eigen uitstraling en beleving. Niet alleen qua muziek maar ook wat betreft de aankleding en catering van en op het terrein. Tussentijds zal er op spectaculaire wijze gewisseld gaan worden tussen de verschillende podia. Zit er niet wat bij van je smaak of is het niet wat dan kun je je altijd even terug trekken in de hiervoor speciaal ingerichte geluidstille ruimte voor je eigen “’t is nie land experience”.

De volgende artiesten gaan optreden;

Di-rect
DJ Vato Gonzalez
Bökkers
The Fortunate Sons (CCR coverband)
Helemaal Hollands
Harten 10
DJ Timmie

Tickets zijn bij diverse voorverkoopadressen en online verkrijgbaar. Klik hier ; http://www.beerislos.nl/kaarten/

Het festival terrein zal op 23 april vanaf 17.00 uur geopend zijn, en de laatste artiest zal eindigen om circa 01.00 uur.