Aukje Fijn verliefd op single

Visual Cover Aukje Fijn Final FCAl langere tijd had Aukje Fijn het idee om weer een single uit te brengen. Daarvoor was ze opzoek naar nieuwe ideeën. Bij het horen van ‘Milonga’ was ze op slag verliefd. ‘Milonga’ heeft herkenbare zomerse klanken waardoor Aukje Fijn op slag verliefd werd op de single. “Het nummer heeft een heel eigen karakter met zomerse tinten”, aldus de 17-jarige zangers. Dat is dan ook precies de reden waarom het bij Aukje past.

 

Met deze muziek klopte ze aan bij tekstschrijver Bram Koning. Hij schreef de Nederlandse tekst van ‘Milonga’, waarna het is opgenomen bij Hans Albers. Ze hebben er hard aan gewerkt om de single voor de zomer klaar te hebben. Bovendien wilde Aukje Fijn ook heel graag weer een single uitbrengen.

Al langere tijd wilde de Gelderse zangeres weer een nieuwe single uitbrengen. Aangezien ze het juiste nummer nog niet was tegengekomen, heeft ze even moeten wachten. Haar geduld wordt beloond met een nummer waar ze erg tevreden over is. “Ik hoop natuurlijk dat de luisteraars en kijkers net zo tevreden zijn!”, sluit Aukje.