Alles in het leven van René Eshuijs.

rene eshuis alles in mn leven‘Alles in mijn leven’, de nieuwe single van René Eshuijs,  komt voort uit de Koos Alberts ondersteuningsprijs die René begin januari in ontvangst mocht nemen. Het is een gezellig Up Tempo song, die een aanstekelijk refrein kent en snel blijft hangen. ‘Alles in mijn leven’ is de opvolger van de single ‘Amore’, uitgebracht gelijktijdig met het huwelijk van René in 2015.

 

 

Speciaal voor de fans die nog graag een echte CD in handen willen hebben verschijnt er naast de streaming en download versie ook een Luxe CD single, die tijdens de optredens verkrijgbaar zal zijn.

René Eshuijs, geboren Haarlemmer woont al jaren in Alkmaar en heeft ruim 10 jaar geleden van zingen zijn beroep kunnen maken. Elk jaar treedt René tussen de 100 en 150 keer op en is inmiddels geen onbekende meer in het land. Met deze single hoopt René, mede door de steun van Koos Alberts, een nog groter publiek te kunnen bereiken. Dat gaat binnenkort zeker lukken, met optredens bij de RadioNL Zomertoer en het Mega Piraten Festijn.