Alberto Nicolay brengt videoclip van nieuwe single als 1e in 3-D versie uit!

Alberto-Nicolay  weet jeMet zijn prachtige single ‘Vader en Zoon’ dat vorig jaar uitkwam, bewees Alberto Nicolay dat hij ook héél goed in staat is dergelijke emotioneel geladen songs neer te zetten. Het leverde de zanger heel veel bijval op terwijl het lied ook nu nog door velen wordt omarmd. De muzikale carrière van deze in Purmerend woonachtige Amsterdammer, die in het dagelijks leven ondernemer is in o.a. vloeren, gaat terug naar de negentiger jaren.

 

Destijds nam hij een Engelstalig album op met Tjeerd Oosterhuis dat bij onze oosterburen op de markt kwam.

Sinds begin deze eeuw brengt Alberto singles uit voor de Nederlandse markt waaronder ‘Is m’n hart wel groot genoeg’ ‘Wat jij wil’, ‘Op reis’, ‘Kom met me dansen’ en het al genoemde ‘Vader En Zoon’. Na deze ode aan zijn vader, komt de zanger die samen met Gordon opgroeide op de Amsterdamse Dappermarkt waar hun beide ouders een kraam hadden, met een nieuwe plaat: ‘Weet je wat’. Voor de Tekst en Muziek tekenden Velibor Weller en Kees Koek. Deze romantische- en voor het Nederlandstalig begrippen best opvallende Rood-Hit-Blauw-produktie heeft alles om in de smaak te gaan vallen bij een groot publiek. Van een gezellig avond in het café naar een hele speciale en zwoele nacht samen met jou!

Uniek en vermeldenswaardig is dat de clip in het historisch café “De Bonte koe” in Purmerend in zowel 2d als 3d is opgenomen, dit betekent dat de 3d versie op mobiele telefoon of PC door de kijker in een 360 graden view te zien is, m.a.w. de kijker kan zelf bepalen wat hij rondom wil zien.

 

http://www.albertonicolay.nl/