3JS introduceren ‘LyricVideoPlus’

3js spijtHet is 1 april en toch is dit wederom geen geintje, aldus de 3JS.  Ze hebben een nieuwe variant gemaakt op de bekende lyric-video. In deze video laten ze niet alleen zien hoe de tekst geschreven dient te worden…maar ze laten ook zien hoe je de woorden het beste kan uitspreken.  Je zult er geen ‪#‎SPIJT‬ van krijgen……. #GeenGrap

 

De single is te downloaden via iTunes http://bit.ly/3JS-Spijt en te beluisteren op Spotify http://bit.ly/Spijt-Spotify

 

 

3JS; Vandaag is onze nieuwe single ‘Spijt’ uitgekomen op iTunes en Spotify. In de huidige digitale tijden is dit een minder zwaar beladen ding dan een aantal jaren geleden toen we nog singles hadden. Immers, Spijt is al maanden te beluisteren op o.a Spotify of op de CD ‘7’’, en we hechten tegenwoordig vaak minder waarde aan hoesjes en uitvoeringen. Toch maken we er iedere keer weer iets bijzonders van om de aandacht weer te trekken. We hadden al aangekondigd dat er 4 versies zouden komen van dit lied. Een nieuwe single-edit. Een live versie. Een ‘Bronnen’ cross-over versie die over gaat in ‘1,2,3,4’ van ‘Lil Kleine’. En een splinternieuwe remix. Deze versies zullen elke keer een week na elkaar losgelaten worden en toegevoegd worden aan de ‘Single-versie’ op Spotify.

Helaas, we brengen deze single niet fysiek uit. een tegenvaller sommigen velen van jullie. De belangrijkste reden om dit niet te doen is omdat we het bonusmateriaal simpelweg nog niet klaar hebben. De live-versie is zeer recent opgenomen en moet nog worden gemixt. Ook de remix wordt nog volop aan gewerkt. We hebben de tijd dus nodig!! Blijf de single in de gaten houden op Spotify, wij houden hem interessant!!