2 maal uitverkocht huis voor Gerrit Uittenberg

gerrit koopmAfgelopen weekend was het Henricusgebouw in Raamsdonksveer weer omgetoverd tot het Gerrit Uittenberg Gebouw  , waar de inmiddels  77 jarige Liedjes zanger / schrijver / Tonprater en Cabaretier Gerrit Koopmans (vader Gebroeders Ko) , 2 maal een uitverkocht huis had met zijn Gerrit Uittenberg One Man show 2016.

 

Zichtbaar genietend boeide de topfitte Gerrit zijn publiek met ruim 2 uur zelf geschreven en bedachte liedjes en sketches waarbij hij naast zijn oude vertrouwde nummers als “Accordeon / Stamcafé en Janken van geluk  “ ook de hele tent weer op zijn kop kreeg met een nieuw liedje “ Gooi maar in de kliko “ waarbij er daadwerkelijk een kliko op het podium verscheen om het liedje kracht bij te zetten.

Ook zijn “ kletspraat “ tussen de liedjes door was weer van hoog niveau zoals men van de oud Oppersauwelaar mag verwachten .

Tussen  de bedrijven door was er even hulp van Goede vriend en accordeonist “De Lange Gerrit “ die met zijn vingervlugge vingers weer ouderwets op dreef was.

“ Zingen en entertainen dat is mijn leven en ik geniet er iedere seconde van “ laat de gelukkige en glunderende  Gerrit weten “ als ik nog steeds met oude en nieuwe liedjes en kletspraat de mensen kan boeien dan is dat toch het mooiste wat er bestaat , genieten met een grote G van een show met een lach en een traan “.

“ Mijn vader en moeder Toontje en Seike Koopmans stonden hun hele leven op het podium en  ook ik zal , als ik gezond blijf ,nog vele jaren  op het podium staan , dus ze zijn nog niet van mij af op ’t Fér “.

gerrit koopm

 

( Speciale dank gaat uit naar De Lange Gerrit Koopmans en Pieter Hoornweg )