Woensdag start een nieuw seizoen van De Winter Voorbij

wintervoorbij_groepsfoto-1458654860Vanaf 30 maart kun je kijken naar een nieuw seizoen van De Winter Voorbij! Jan Smit reisde met o.a. de 3JS, The Kik en Kraantje Pappie af naar Frankrijk. In Frankrijk vieren de artiesten het einde van de winter. Topkok Ramon Beuk is van de partij voor de nodige kooktips en sneeuwpret. Nick & Simon en Dennis van der Geest komen ook nog even langs in de Franse Alpen, waar je veel meer kan doen dan alleen maar (après)-skiën.

 

Zo wordt de groep uitgedaagd om te gaan parapenten en een husky sledetocht te maken. Verder leren ze de fijne kneepjes van het ijssculpturen maken en slalommen. Of de mannen net zo goed zijn in deze winterse activiteiten als dat ze kunnen zingen, is te zien vanaf 30 maart in een nieuw seizoen De Winter Voorbij!

wintervoorbij_groepsfoto-1458654860De Winter Voorbij is vanaf woensdag 30 maart wekelijks te zien om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Foto NPO3