Wesly Bronkhorst hecht veel waarde aan advies Jeroen van der Boom

wesly willekeDrie weken na het uitkomen van de Single ‘Allermooiste Glimlach’ heeft Wesly Bronkhorst er geen spijt van dat hij Jeroen van der Boom om advies heeft gevraagd in de keuze van de nieuwe single. Ik ken Jeroen al jaren en hecht veel waarde aan zijn expertise. Toen ik hem onlangs tegen kwam bij een optreden, heb ik hem mijn nieuwe album ‘Op Weg’ gegeven en gevraagd wat volgens hem de volgende single zou moeten worden.

Twee dagen later belde hij mij op en complimenteerde mij met het geweldige album en vertelde mijn zijn top drie met op nummer één ‘Allermooiste Glimlach’ Deze keuze blijkt een gouden tip. Alle radio- en tv stations omarmen het nummer. Zo was deze o.a. “Bliksemschijf” bij PuurNL, “Paradeplaat” bij AvroTros Sterren.nl, “Hollandse Nieuwe” bij RadioNL en “Oranje Kroon” bij TV Oranje.

Afgelopen maandag, tijdens de uitreiking van de “Strong Woman Award” in het Amstel Hotel in Amsterdam liet Wesly met het nummer meerdere mooie glimlachen verschijnen op de gezichten van de aanwezige bekende dames. De allermooiste was natuurlijk die van de winnares Willeke Alberti. (foto)

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl