Waylon erg geraakt door kaartverkoop eigen concert.

waylon in concertOp donderdag 24 november 2016 zal Waylon voor de eerste keer een volledig eigen concert doen in Ahoy. Samen met Radio Veronica wordt de Top 1000 Allertijden, live ten gehore gebracht door de beste en meest veelzijdige zanger van Nederland; een bijna voor de hand liggende combinatie.

Zanger Waylon: “Het hele jaar door word ik gevraagd om allerlei  covers te doen in tv-programma’s en op events. Daar heb ik me nooit te goed voor gevoeld, maar dit jaar wordt het mijn eigen feestje.  Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden mag ik de rol  van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een café maar voor duizenden mensen in Rotterdam Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens.”
Met een 15-koppige band zal hij samen met het publiek een selectie maken uit de hitlijst en ervoor zorgen dat deze de allerbeste vertolking krijgt. Een groot feest der herkenning, waarbij hij artiesten en bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn weer een podium geeft middels zijn eigen stem. Een stem waar heel Nederland inmiddels bewondering voor heeft.

De Top 1000 Allertijden wordt door de luisteraars gezien als de lijst der lijsten, een stoere lijst, waar afgelopen jaar meer dan 2,5 miljoen luisteraars op afstemden. Een lijst met de beste hits ooit gemaakt en die bij iedereen wel een herinnering losmaakt.

 

waylon in concertWaylon laat weten dat hij nu echt geraakt is, door de run op de kaartjes voor het concert wat hij gaat geven op 24 november in Ahoy Rotterdam. De stand staat nu op ruim 10.000 kaarten en het blijft maar doorgaan. Ik glim van trots en dankbaarheid!, aldus de zanger.