Wally Mckey ; Mijn Hart Klopt Slechts Voor Jou

Wally Mckey Mijn Hart Klopt Slechts Voor JouWally Mckey is dit keer de amoureuse toer op met zijn nieuwe single. Na enkele nummers over minder leuke ervaringen bezingt hij opnieuw de liefde, uiteraard op een naar zijn gewoonte leuke manier. Het nummer werd speciaal voor hem geschreven door de Oost-Vlaamse Johny Neirinck die ook al voor de Pita Boys schreef. Voor de tekst zorgde John Collee.

 

Wally was steeds al een liefhebber van het genre. Het lag dan ook in de lijn van de verwachtingen dat hij opnieuw met een typisch schlagernummer komt.

Ook dit nummer kreeg productioneel de grootste zorg. Weerom zorgde de Wisseloord studios voor de mix. Kees Tel nam de mastering op zich. Het resultaat is er ook naar. Het nummer zet warm in, met lieve woorden. Het is een meezinger van formaat, een echt stevig schlagerpop nummer dat blijft boeien.

De bijhorende videoclip werd opgenomen in een van de meest romantische badplaatsen van Belgie. Bovendien was hij voor deze gelegenheid te gast in hotel Manoir Carpe Diem, een van de gezelligste hotels van de streek. Romantiek is dan ook troef in deze clip.

BelNed Records

 

https://www.youtube.com/watch?v=-Z8wQKiVaaE