Venemann & Burdy nu al legendarisch duo

wal 125x124 Std [379-586]Deze week verschijnt een single van een nu al veel besproken duo. Arjan Venemann ( producer/zanger) en Burdy ( feestbeest)  Na een aantal gezamenlijke optredens besloten de twee ras entertainers samen een nummer te schrijven. Het moest een feestplaat worden met een hoog meezing gehalte die menig kroeg en feesttent op zijn grondvesten zal doen laten schudden.  

 

Het werd “ Kroegentocht” en de vuurdoop hebben ze gehad. Feest was het resultaat en ook tijdens de clipopname liep het volledig uit de hand. De clip waar net als de single de gezelligheid van af straalt, is binnenkort te zien op de (clip) zenders en de single is vanaf vandaag te horen en aan te vragen  op de radio – te downloaden via de portals en natuurlijk te horen via Spotify en Deezer o.a.