Velibor Weller schrijft debuut single voor Gillyan

CD-DVD Templ 20 x 116Al vanaf haar prille jeugd, ze was toen pas zeven jaar jong, had zij de drang om op te treden. Ze zat in een drumband en zong op familie feestjes, op de camping en deed mee aan playbackshows en talentenjachten. Vanaf haar 24e stond ze in menige kroeg en op diverse talentenjachten te zingen en vaak belandde ze in de eindrondes maar het echte grote succes bleef uit helaas. In die periode stond ze ook als zangeres in de band Blue Velvet en reisde ze stad en land af.
Op haar 26e vertrok ze een jaar naar New York om daar als au pair te werken en was ze er even uit. Maar toen ze eenmaal weer terug was in Nederland trad ze bijna elk weekend wel ergens op. Vanaf haar 30e werd het stil, want er kwam een periode van hard werken op de taxi en het zingen stond daardoor op een laag pitje. Haar droom bleef voortbestaan en in 2007 werd ze door haar goede vriend Mark gevraagd als zingende barkeepster in het legendarische café Ondersteboven in het hartje van de Jordaan. Daar werd ze weer volop gegrepen door het zangvirus en ontdekte ze opnieuw waar haar passie lag. Gillyan wilde zingen en natuurlijk dan wil je ook echt doorbreken.
Dus weer meedoen aan talentenjachten zoals X-Factor en The Voice of Holland. De zenuwen speelden haar echter parten en ze besloot dat talentenjachten niet haar ding waren en ging ze weer op eigen kracht verder. Geïnspireerd door bevriende zangers en zangeressen wilde zij haar dromen waar maken en vroeg zij of Velibor Weller voor haar een eigen song wilde schrijven. Dit resulteerde in haar eerste eigen single “I Wanna Know”. Op 6 maart vierde ze gewoon haar eigen eerste cd-single/videoclip releaseparty.
Dromen komen uit, al heb je daar soms wel eens de hulp bij nodig van hele lieve vrienden en familie. Maar uiteindelijk is het zo dat als je iets heel erg graag wil dan lukt het je. “ I Wanna Know” is vanaf heden te zien op de diverse (clip) zenders – te horen via Spotify – Deezer – te downloaden via ITunes en alle andere portals en te koop via de reguliere verkoopkanalen.