Tonproat in de Tonne.

tonproatavondHet Carnavalsfeest ligt alweer enige tijd achter ons maar voor de liefhebbers van een goede buut zal het geen probleem zijn om ook nu nogmaals een gezellig avondje uit te gaan op Zaterdag 9 April. Tonproat is de titel van het programma in de Nieuwe Bierton in Zwolle dit zalencentrum is in de regio al jaren bekend als de Tonne een toepasselijke naam voor de buutreedners.

 

Koop Drost zal deze avond  leuke grappen over boer Harms en Bartje vertellen hij is geboren in het zuiden Luykgestel maar woont inmiddels al jaren in het drentse Zuidwolde.

Frans Bevers beter bekend onder de naam Ciske gebruikt al jaren de lijfspreuk Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd hij verteld over de postbode, de hospik,en visser etc.

Willem Rouwenhorst gaf zijn eerste buut op de milleniumdag 1-1-2000 op de planken zijn mooiste ervaring op een kermis waar hij een staande ovatie kreeg en iedereen luidkeels riep Willem bedankt hij neemt ons in zijn buuts o.a. mee naar de Zwarte Cross en Boer zoekt vrouw.

Frans Schrijen is volgens velen de aangewezen persoon om uw feest te versieren met zijn Lekkere Humor en blijft boeien van A tot Z enkele van zijn buuts gaan over Gradje Boemel en Knariepietje hij mag gerekend worden tot de betere conferenciers van ons land.

Zij hopen dat ook u komt genieten van het geweldige programma Tonproat en een zakdoek mee neemt om de tranen van het lachen voortdurend te blijven drogen. De presentatie word verzorgd door Luuk Drost.

 

tonproatavondZaal Open :19.30 uur

Aanvang : 20.00 uur

Entree 10.00 euro

Kaartverkoop bij

De Nieuwe Bierton

Schellerbergweg 27

Zwolle

tel:038-4660011

www.bierton.nl