Sjouke brengt nieuw album op de markt

sjoukehetvuurbrandnog-coverSjouke laat weten dat zijn nieuwe album ‘Het vuur brandt nog’ nu overal verkrijgbaar is. Het gaat over de liefde voor muziek, maar verwijst ook naar de hartoperatie die Sjouke heeft ondergaan. De zanger die bij de meeste mensen bekend is van zijn tijd als zanger van Picobello vertelt dat alle liedjes op dit album zijn van bands uit Keulen.

 

Ook zijn twee eerder uitgebrachte singles hebben een plekje gekregen op het zilveren schijfje. De muziekrichting van dit album is niet echt eenduidig. Er staan verschillende muziekstijlen op waaronder gezellige liedjes, ballads, maar ook wat pittiger werk.

Het album wordt uitgebracht door Muziekhoekje Er zit een speciaal ontworpen booklet in met alle teksten en reeds te bestellen bij www.muziekhoekje.nl