SIMON KEIZER “IK & SIMON” SUCCESVOL: TWEEDE DRUK BOEK EN VOLLE THEATERS.

simon keizer ik en simonHet solo project ”Ik & Simon” van Simon Keizer loopt uitzonderlijk goed. Afgelopen vrijdag beleefde zijn theatervoorstelling haar officiële première in een bomvolle Rijswijkse Schouwburg en ook de overige voorstellingen doen het erg goed. De tour loopt nog tot en met 1 juni. De mini-cd “Ik & Simon”, met daarop 8 nieuwe sololiedjes, staat stevig in de GFK Album Top 100 genoteerd en de single “Verdwalen” is veelvuldig op diverse radiostations te horen.

 

TWEEDE DRUK

Simons schrijfdebuut “Ik & Simon” dat 54 columns en kleine verhalen bevat was razendsnel door de eerste druk heen. Het boek kwam binnen op nummer 8 in de Bestsellers Top 60 en is inmiddels weer volop leverbaar in de tweede druk. Bij de diverse theateroptredens signeert Keizer zowel de mini-cd als ook zijn boek. Dat levert na afloop van de shows steevast lange rijen wachtende fans op.

Voor meer info en de speellijst in het theater www.ikensimon.com