Side Kick komt opnieuw met verrassende single

side kick als ikFred en Ron Appeldooren, twee broers geboren in onze residentiestad, hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring als het gaat om het verzorgen van feestavonden. De Hagenezen waren eerst actief bij de formatie Only 4 alvorens zij Side Kick hebben opgericht. Met hun single ‘Mooie Billen’, een verrassende samenwerking met Def Rhymz, trok Side Kick in 2012 meteen alle aandacht van de muziekliefhebber.

 

De heren zijn sowieso niet vies van samenwerken want naast de single ‘Mooie Billen’ werden ook tracks uitgebracht met DJ Cor als ook met de man van de kleine wasjes..Trafassi!
Samen met De Meiden uit Leiden stond het tweetal op Go-Après Ski in Ahoy, wat te denken van hun spraakmakende auditie begin vorig jaar bij Bloed, Zweet en Tranen en daarnaast is hun laatste single ‘Den Haag – Leipe Shit’ nog altijd een kneiter in het circuit. Met hun nieuwe single ‘Als ik jou zie staan’ serveren de heren een knallende Hollandse remake van ‘Rock this town’ van de Stray Cats, kortom de swingende en tijdloze rock ’n roll wordt door Side Kick stevig in de schijnwerpers gezet. Met Mike Peterson als co producent, tekstschrijfster Marianne Appeldooren, Ger Oerlemans als de man achter de videoclip. Wouter Kiers en Debra Monroe voor hun medewerking in de clip, hun vrouwen Erna en Marianne voor de visuele aankleding en het label Rood-Hit-Blauw achter zich, zal ‘Als ik jou zie staan’ van Side Kick de muzikale lente van 2016 gaan kleuren!
Link http://www.sidekick-online.nl