Ruud Barell weet fans aan zich te binden !

Ruud-Barellv madonnaVorig jaar tekende Ruud Barell (45) bij Rood-Hit-Blauw Produkties van Ronald Visch. De Utrechtse volkszanger staat echter al sinds de negentiger jaren op de vaderlandse podia. In de beginjaren werd hij daarbij geflankeerd door zijn vader. Het duo maakte destijds naam in het circuit als dé Everly Brothers van eigen bodem. Later brengt hij diverse solosingles op de markt onder de naam Zanger Ruud.

Na een periode waarin bij Ruud het zingen op een laag pitje stond maakte hij in 2013 zijn comeback.

Ruud heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een artiest die met zijn prachtige en uitgebreide repertoire een aanwinst is voor elk feestje. Na zijn rentree in 2013 verschenen liedjes als ‘Dansen met z’n twee’, ‘Als je mij verlaat’, en ‘Moet Ik Je Verder Nog Iets Zeggen’. In ´Bella Madonna´ heeft Ruud een waardig opvolger opgenomen dat wederom een productie is van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Ruud is een geliefd artiest die met zijn positieve en warme uitstraling steeds meer fans weet te binden en dat zal naar verwachting alleen maar verder toenemen met de release van de gevoelige en sfeerrijke schlager´Bella Madonna´.

http://www.ruudbarell.com/

De CD single ‘Bella Madonna ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/611519676