Rood-Hit-Blauw ontdekt opnieuw Talentvolle zanger !

kay van raamsdonkIn het verleden starten Artiesten zoals John de Bever, Willem Barth, Henk Bernard, William Burg, John West, e.v.a. hun carrière bij dit vooraanstaand Nederlandstalig label. Nadat ze destijds in gesprek gingen met RHB is hun carrière in een stroomversnelling geraakt en beklommen zei de succesladder met rasse schreden. Opnieuw heeft Rood-Hit-Blauw weer een pareltje ontdekt : Amsterdammer Kay van Raamsdonk !
Kay: ik ben al langere tijd bezig met muziek, onlangs trok ik op een feest de stoute schoenen aan en coverde een lied van Gerard Joling….een succes!! en dus was ik verkocht….Dit is wat ik wil… mooie Nederlandstalige liedjes uitbrengen en over brengen op het publiek. Op zoek naar een goed label kwam ik onlangs in gesprek met RHB en tekstschrijver en arrangeur Co van Raaijen. Co heeft mijn eerste lied overigens gecomponeerd, geschreven en geproduceerd in de studio van Hans Rusche.
Ronald RHB: Dit is waar je het als platenlabel voor doet, op een spontane manier een hele leuke, goede doch onervaren zanger tegenkomen in het land waar je mond van openvalt. Ik ben er weer trots op met Kay te mogen gaan werken en hem gezamenlijk verder te helpen op de succesladder ! De nieuwe single is toepasselijk getiteld “Deze Hoofdprijs is van mij”
Binnenkort meer nieuws over Kay !