Robert Pater komt binnenkort met swingende meezinger!

robert pater voorzijde cd hoes laat mij maar gaan aDe uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater verrast ons binnenkort weer met een nieuwe single. Na vorig jaar twee singles te hebben uitgebracht waaronder de airplayhit ” Roos in de morgen” & ”Helena”  vond Robert het weer tijd worden voor iets nieuws.

 

Dit keer heeft Robert samen met producer Harald Queens van een ballad een swingende meezinger gemaakt met de titel ” Laat mij maar gaan” die op korte termijn zal verschijnen.

Robert is fulltime zanger en treed weekends veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest, daardoor is hij vrij weinig te zien op de grote podia tijdens promo optredens. Robert heeft er ook dit keer weer voor gekozen om een oud nummer in een nieuw jasje te steken, omdat dit tijdens zijn optredens altijd goed wordt opgepakt door zijn publiek.

Wil jij ook meer weten over zijn nieuwe single die binnenkort uitkomt? Volg en Like Robert Pater op Facebook voor de laatste updates.