RAYMON HERMANS scoort met zijn laatst verschenen single “M’N FAVORIET”!

roy hermans 2x Evenals de single “HYPNOSE” wordt “M’N FAVORIET” volop gedraaid door de DJ’s en meegezongen in de discotheken, feestcafés en de bekende wintersportplaatsen in Oostenrijk en Frankrijk. Beide videoclips zijn op Youtube al meer dan 200.000 bekeken en ook zijn deze al meer dan 150.000 keer gestreamed via Spotify.

 

 

Het is een feit dat RAYMON HERMANS met zijn singles aanstekelijke up-tempo tracks een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Op dit moment is RAYMON alweer druk aan de slag met de nieuwe single, de opvolger van “M’N FAVORIET”. Samen met zijn producer Harald Queens wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe track. Ondertussen gaat M’N FAVORIET ook nog lekker door op Radio & TV.