Patrick van Eijk is meer dan alleen feestbeest

wal 125x124 Std [379-586]‘Deze keuze is gemaakt om te laten zien dat ik meer kan dan alleen maar de feestbeest uithangen’, vertelt Patrick van Eijk over zijn nieuwe single ‘Hou vast’. Het is een lekker uptempo nummer waar de 28-jarige zanger trots op is.

 

Zijn vorige single ‘Zing met me mee’ was een feestplaat die Patrick in samenwerking met DJ Leksie heeft uitgebracht. Met de nieuwe single ‘Hou vast’ wil de Zwollenaar laten zien dat hij meer kan dan alleen feestmuziek uitbrengen. Het is een uptempo single met een sterke inhoud.

“Toen ik begon met zingen, kreeg ik tegelijk de stempel feestzanger Patrick”, verklaart Patrick. Maar hij is een muzikale duizendpoot. Het zou ook zo maar zo kunnen zijn dat de volgende single een ballad wordt. “Ik hou van de stijl van Tino Martin, Wesley Klein en Pascal Redeker. Die stijl, met natuurlijk de feestplaten tussendoor, zou ik helemaal geweldig vinden”, aldus Patrick van Eijk.

Patrick blijft dus wel bij feestplaten, maar wil zo nu en dan een uitstapje maken. Samen met Henri van Velzen en Martin Sterken heeft hij de nieuwe single gemaakt en met z’n drieën kijken ze vooruit. De nieuwe single ‘Hou vast’ is weer een stapje verder in de muzikale carrière van Patrick van Eijk.