Patrick Dano maakt van Ballad een swingende foxtrot en potentiële HIT !

Patrick-Dano leven‘Hoop Doet Leven’, ‘Onbesproken Woorden’, ‘Een Knuffel’, ‘Jij Bent Het Helemaal’, ‘Ga Met De Wind’ en zijn vorig jaar verschenen plaat ‘Ti Amo’, singles die deze Brabander heeft uitgebracht bezitten allen het Patrick Dano-karakter. Gezellig, feestelijk maar door de inbreng van zijn uit duizenden herkenbare sound, is het vooral ‘t gevoel welke Patrick aan elk liedje meegeeft, dat menig muziekliefhebber zo aanspreekt.

Hij vestigde zijn naam als zingende buschauffeur door deel te nemen aan de Soundmixshow maar eveneens door zijn optredens op het Festival van het Levenslied.

De zanger heeft zowel in ons land als in Vlaanderen tot zelfs in Duitsland op vele podia gestaan en bracht de afgelopen jaren ook diverse succesvolle duetten uit met zijn neef Stefan. De nieuwe single van Patrick Dano is er eentje met een rake titel die menigeen zal aanspreken: ‘Leven lukt me niet met jou’. Ooit uitgebracht als ballade maar nu door producer Harald Queens in een heerlijk swingende foxtrot gegoten dat verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label. Kortom, stoelen aan de kant, voetjes van de vloer en al knipogend je danspartner laten weten:  ‘Leven lukt me niet met jou’!

De CD single ‘Leven lukt me niet met jou’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite:

http://www.legaldownload.net/Patrick-Dano+23628/album/44541/Leven+lukt+me+niet+met+jou?si=0