Opnieuw Holland Festijn in Zwolle.

Holland Festijn Zwolle 2Het begint inmiddels een gewoonte te worden dat het Holland Festijn een bezoek brengt aan De nieuwe Bierton in Zwolle, het feest is mede mogelijk gemaakt door Hvv Entertainment en RadioNL hét Hollandse Hart in de regio. Ook dit keer is er weer een groot aanbod van artiesten die hun nieuwste nummers ten gehore brengen en ook hun wel bekende titels presenteren.
Tino Martin heeft zich in 2015 ontwikkeld tot buitengewoon fenomeen en was de meest geboekte artiest in het zalencircuit. Op 28 Mei geeft hij een concert in de HMH hal getiteld “Het concert van mijn dromen”. Wesly Bronkhorst bracht in 2006 zijn eerste single uit “De zon die schijnt” de geboren Amsterdammer had het afgelopen jaar een groot succes met het nummer “Vaya con dios”.
Tamara Tol natuurlijk uit Volendam, bracht onlangs een cd Album uit “Laat ons klinken” waar al haar bekende titels op staan én een geweldig duet met Jaman. Jeffrey Heesen heeft 19 februari zijn nieuwste single “Zijn we uitgepraat” gelanceerd als voorloper op zijn album die vrijdag 8 April in vd Valk hotel Nuland word gepresenteerd met optredens van diverse andere artiesten. Wimmie Bouma de Zwolse huisschilder zal voor altijd verbonden blijven aan “De ring die jij draagt” wat hij bij ieder optreden blijft zingen. Inmiddels zijn er verschillende goede opvolgers door Wimmie op de markt gebracht. Lytse Hille viert op 26 Maart zijn 10 jarige zangjubileum en tevens een nieuw albumpresentatie in hotel vd Valk in Drachten waar vele collega artiesten optreden waaronder Jannes, Henk Wijngaard en Harten 10.

Henri van Velzen, die in het verleden vooral doorgebroken is met zijn Hazes vertolking, heeft als nieuwste titel “Mijn eigen feestje” waarvan een mooie clip is opgenomen in De nieuwe Bierton met medewerking van Martin Sterken op accordeon en de zoon van Henri (Bas) op de trompet. Hessel Wijkstra kennen we vooral van RadioNL waar hij een progamma presenteerd ‘Op volle kracht’ en daarnaast is hij als zanger van truckersliedjes in de voetsporen van Henk Wijngaard getreden, Hij heeft zijn laatste nummer als duet met Tina Trucker uitgebracht. Evert Wolters is in het Piratenwereldje allang geen onbekende meer en heeft onlangs zelfs in Belgie al een bezoek gebracht aan een radiostation. Zijn nieuwste album word 26 Maart gepresenteerd in Klazienaveen en is opgenomen bij Martin Sterken in Valthermond.

Het IJsselduo heeft met “De hemel zwijgt” weer een fantastisch succes in handen de single is van het album “Muziek is ons leven” en binnenkort verschijnt er een nieuwe Dvd van het IJsselduo.
Patrick van Eyk de gezelligste feestzanger van Zwolle en omstreken met net een nieuwe hit “Hou vast’’ heeft al heel veel meer muzieknummers op zijn naam staan ook op you tube kom je veel van hem tegen als medewerker van De nieuwe Bierton, mag hij zeker niet ontbreken op deze avond. Robert Pater loopt ook al heel lang mee en heeft met het lied “Waarom ben jij nooit op zondag vrij” een enorm succes gehad afgelopen jaar verscheen o.a. het nummer “Helena” ook met zijn partner Dora heeft hij diverse singles en een cd Album uitgebracht.

Holland Festijn Zwolle 2Locatie : De nieuwe Bierton
Schellerbergweg 27 Zwolle
Zaal open 19.30 uur Aanvang 20.30 uur
Voorverkoop 15.00 euro Kassa 18.00 euro.
Voorverkoop : de Haan Caravans Baileystraat 8 Zwolle
de Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle
online : www.hollandfestijn.nl