Nieuwste single Rochelle scoort.

rochelleRochelle scoort met haar gloednieuwe plaat ‘All Night Long’, het nummer kwam uit via haar eigen label ‘Young Elephants’. De bijbehorende videoclip is opgenomen in Paramaribo, Suriname, het geboorteland van haar vader. Deze is inmiddels na enkele weken al bijna een half miljoen keer bekeken. De video laat rauwe en kleurrijke beelden zien van het warme exotische land. Het concept van de video lag deze keer compleet in de handen van de zangeres, waardoor ze precies het resultaat heeft bereikt wat ze voor ogen had.

 

De regie van de videoclip is gedaan door de fashion fotograaf Ruud Baan, wie eerder werkte met onder andere M.I.A. en ASAP Rocky. De styling werd verzorgd door de excentrieke fashion styliste Kim Keizer. Zelf heeft Rochelle het opnemen van de single en de videoclip als bijzonder ervaren;

“All Night Long voelt als mijn eerste ‘echt eigen’ single nadat ik een aantal samenwerkingen met andere artiesten heb gedaan. Ik heb er zelf aan meegeschreven en het concept van de videoclip heb ik samen met een heel klein team uitgewerkt. Ik ben heel erg trots op het eindresultaat en vond het bijzonder om de videoclip op te nemen in het land waar mijn vader geboren is. “

Rochelle Perts

Nadat Rochelle Perts (1992) in 2011 op negentienjarige leeftijd X-Factor won heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze brak internationaal door met de hit ‘Shotgun’, een samenwerking met Yellow Claw. ‘Shotgun’ kon op meer dan 73 miljoen YouTubestreams, 20 miljoen Spotify streams en wereldwijde airplay rekenen, en belandde in diverse landen in de iTunes top 10.

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen ‘Return of the Mack’ uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996. De remix van Oliver Heldens werd meteen opgepakt door Slam! FM en tevens ook door het Amerikaanse Sirius XM. Afgelopen zomer ging Rochelle de studio in met het energieke trio Dirtcaps, waarmee zij de zomerse hit ‘Fools Paradise’ tot stand bracht.