Nieuwe single van TWARRES

twarres fvrijTwarres; Mirjam Timmer is er helemaal klaar voor met haar vernieuwde Twarres. Waar ze de laatste jaren ook was, overal kwam steevast de vraag: ‘Wêr bisto?’ Al die jaren heeft Mirjam het leven geleefd en ervaren om muziek en teksten in haar hoofd (en telefoon)  te bewaren. En nu moet het eruit! Mirjam neemt ons mee (samen met Kristian en Julian) op reis door haar leven, met oude hits, covers maar ook met nieuwe nummers.

Sinds eind 2015 is Twarres vernieuwd en weer ‘On the Move’. De muzikale broers Kristian & Julian gaven Mirjam een enorme boost om weer op het podium te gaan. De Twarres theatertour ‘Hjir bin ik’ staat gepland voor het seizoen 2017-2018.

Hun nieuwe single ‘Fûgelfrij’ is nu verkrijgbaar via: https://itunes.apple.com/nl/album/fugelfrij-single/id1092461102