Nieuwe single Rox van Driel is klaar voor de zon!

Rox van Driel-Ticket naar de zonIn 2014 won ze nog het demopanel bij de Buma NL dagen. Haar single  “Ik kan niet zonder jou” werd direct een veel gedraaide plaat op de Nederlandse en Belgische radiostations. Een goede single heeft natuurlijk een perfecte opvolger nodig. Vandaar dat Rox de White Villa studio in dook, om hier ook haar vervolg single te laten produceren. Manfred Jongenelis heeft zich daarna ontfermd over de vocale opnamen.

 

Het resultaat is “Ticket naar de zon” een fantastische dansbare single, met een geheel eigen stijl. Op de single zijn de uitmuntende vocale kwaliteiten van Rox duidelijk hoorbaar. “Een zangeres waar we nog veel van gaan horen” word er in de wandelgangen al gefluisterd.

Ondanks haar overvolle agenda blijft een creatieve duizendpoot als Rox niet stil zitten. Ze is inmiddels druk bezig zelf nummers te schrijven voor het album dat medio 2017 uit zal komen.

De videoclip van “Ticket naar de zon” is gemaakt door leerlingen van het Grafisch Lyceum in Utrecht. Rox vertelt: “Ze hebben een fantastisch resultaat neergezet. Met 110% inzet zijn ze met mijn videoclip aan de slag gegaan, en het resultaat is uitermate professioneel”

Het Nederlandse weer is er nog niet helemaal op voorbereid, maar met Rox van Driel’s “Ticket naar de zon” komt u zeker in zomerse sferen.

Promotie scorepromotions dennis@scorepromotions.nl
www.roxvandriel.com
Voor boekingen 06 22 65 65 60