Nieuwe single Ronnie Tober komt 23 maart uit!

Ronnie Tober - Wat zou het leven zonder vrienden zijn (Front)Ronnie Tober brengt zijn eerste single van 2016 uit en deze is gelijk weer een binnenkomer! Dit keer gaat het over dat je niet alleen op de wereld kan zijn. Dat je altijd mensen om je heen hebt die je willen helpen in goede en slechte tijden, je steunen bij verdriet en lachen als het een feest is.

 

“Wat zou het leven zonder vrienden zijn” is weer zo’n échte Ronnie Tober plaat. Geschreven door Diane Theunissen, die ook de top 10 hit “Er is niemand zoals jij” heeft geschreven  uit het TV programma Ali-B Op Volle Toeren.

 

Ronnie en zijn partner Jan zijn inmiddels al 48 jaar samen, en hebben van alles meegemaakt en nog steeds. Vrienden heb je nodig en de juiste vrienden blijven op je pad, anderen gaan vanzelf weer, maar een leven zonder vrienden kan Ronnie zich niet voorstellen…..!

 

Uitgebracht door UltimateDisk.nl en de plug wordt uitgevoerd door Score Promotions.