Nieuwe single Joeri Plaizier “Hartslag”

Joeri Plaizier - voorkant hoes“Hartslag” is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Het grote publiek zal dit nummer nog kennen van Ruth Jacott. “Samen met mijn producer Sjors van den Eerenbeemt zaten we in de studio gezellig te kletsen over het vak, zo kwam ook het 30 jarig jubileum van Ruth Jacott ter sprake. Mijn favoriete Nederlandse zangeres aller tijden. Het leek mij geweldig om een keer een nummer van haar op te nemen met live band, zie het als een soort ode”.

 

“Na een aantal studio sessies was mijn versie van Hartslag geboren. Ik ben zeer trots op het eindresultaat en dankbaar dat ik dit kan doen” aldus Joeri. Joeri Plaizier is vijf jaar actief in de muziek, waarvan de laatste 3 jaar beroepsmatig. Afgelopen jaar was hij actief als huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam, waarna hij de overstap maakte naar café La Bastille in Amsterdam. Hier heeft hij iedere donderdag zijn eigen avond waar hij gastartiesten ontvangt als: John West, Wesley Klein, Mike Peterson, Danny Nicolay en Jeffrey Tanis.

 

De single verschijnt op het T-Rack label, RTV promotie Nel van Olm.

https://www.facebook.com/joeri.plaizier/