Nieuwe single van Hanny-D daar word je vrolijk van.

Hanny-D La BambaDe Koningin van de covers wordt ze ook wel genoemd. Hanny-D presenteert aan de vooravond van de zomer van 2016 de klassieker LA BAMBA. Maar dan wel in een typisch en uitsluitend bij deze sympathieke Belgische passend muzikaal jasje. Hanny-D niet meer weg te denken in de showbizz in zowel België als Nederland.

De afgelopen jaren scoorde ze veel airplay met nummers als “ Heb je even voor mij” – “ You know I love you” en natuurlijk niet te vergeten “ Non non rien a change” . Ook haar albums weten de weg naar de fans te vinden. Haar eind 2015 verschenen album “ Sleutel van de Liefde” kent nog steeds leuke verkoop cijfers. Hanny geboren in Anderlecht betrad tijdens een parochie feest op tien jarige leftijd voor het eerst het podium. Vanaf dat moment heeft de muziek altijd een belangrijke plaats bij haar ingenomen. Veel airplay op de radio en ook de t.v heeft haar ontdekt. Op Ment TV – Toppers van Oranje – Nationale Noot en Lucky Joe TV was ze de afgelopen jaren regelmatig te gast. En vanaf vandaag kunnen we de discografie van Hanny uitbreiden met de klassieker LA BAMBA en speciaal omdat ze houdt van uitdagingen en regelmatig er mag optreden is dit nummer in het Spaans gezongen. Een uitdaging voor haar en een die vele muzikale harten sneller zal doen gaan kloppen.