Nieuwe single als huwelijkscadeau

glenn_de_koning_-_samen_met_jou_front Op 15 maart 2016 is Glenn de Koning getrouwd met zijn Kevin. Als huwelijkscadeau heeft Glenn speciaal voor zijn echtgenoot een nummer laten schrijven. ‘Samen met jou’ is gecomponeerd en geproduceerd door Bram Koning. De officiële single werd tijdens het huwelijksfeest uitgereikt door niemand minder dat Ruth Jacott.

 

15 maart jl. was een spannende dag voor Glenn de Koning. Het is de dag waarop hij in het huwelijksbootje stapte met Kevin. Als cadeau heeft de Zaanse zanger een lied voor hun samen gemaakt en deze tijdens het feest ten gehore gebracht. De reactie van Kevin was onbetaalbaar, “Kevin vertelde naderhand dat hij z’n best heeft moeten doen om niet te huilen, maar heeft toch een traantje gelaten”, aldus Glenn.

Niet alleen de reactie van Kevin was spannend voor Glenn. De 27-jarige zanger wist ook niet hoe de cd-hoes van ‘Samen met jou’ eruit zou komen te zien. Glenn: “Er zijn foto’s gemaakt van ons in het huwelijkspak, maar ik mocht die van Kevin natuurlijk nog niet zien”. Hij kreeg het eerste exemplaar pas onder ogen toen Ruth Jacott deze uitreikte tijdens het huwelijksfeest.

Een optreden van Ruth Jacott was voor beide heren een grote wens. Dat zij, naast het optreden op de bruiloft, ook nog degene was die hun verraste met de nieuwe single ‘Samen met jou’ maakte het tot de perfecte bruiloft.

In eerste instantie was de single gemaakt als het nummer voor hun tweeën. Toen het eindresultaat daar was, heeft Glenn besloten om de single ook aan het grotere publiek te laten horen. “Het was niet de bedoeling om dit nummer als single uit te brengen, omdat het zo intiem is, maar het is zo mooi geworden!”, jubelt de dolgelukkige Glenn.