Nieuwe namen Zomerfeesten Hengevelde

missmontreal6682abymaritaIn Hengevelde zijn weer mooie namen aan het programma van de Zomerfeesten toegevoegd. Tijdens het tweede en derde weekend van juni zijn naast Guus Meeuwis, Ronnie Flex en Boh Foi Toch zijn onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon, Miss Montreal, de 538 Avondploeg, The Guilty Six en FeestDJRuud geboekt.

 

 

Eerste weekend

Tijdens het eerste weekend wordt op zaterdag 11 juni flink uitgepakt met De Jeugd van Tegenwoordig, die nog niet eerder in Hengevelde te zien waren. Miss Montreal en rapper Typhoon waren traden al wel eerder in Hengevelde op. Op vrijdag 10 juni wordt er gestart met het bedrijvenuurtje en de zondag staat in het teken van de Autorodeo en dialectmuziek. Na afloop van de cross spelen Dokter Watjes en Boh Foi Toch in de feesttent.

Tweede weekend

Op de tweede vrijdag spelen de bands Vezpa en The Crooked Jacks. Vezpa speelt rock ’n roll uit de jaren vijftig en zestig zoals het bedoelt is. De uit Ierland afkomstige Crooked Jacks spelen het hele weekend traditionele Ierse folk in de nieuwe ‘Irish Pub’.

Op zaterdag is er voor iedereen van alles te beleven. Guus Meeuwis, Ronnie Flex, FeestDJRuud, The Guitly Six (guilty pleasures), The Beggars Clan (Irish Folk), De Avondploeg; een zeer uiteenlopend programma. Ook dit jaar zijn de minifeestjes bij De Discobal, Het Kampvuur en Balkan Beach er weer.

Tijdens de afsluitende zondagmiddag is er een kinderprogramma en straattheater. Deze namen en tijden worden later bekendgemaakt. Muziek is er van rock ’n roll-band The Hot Studs uit Brabant, Cooling Crystals uit Bentelo, Maask (beatbox) en Rave van Fortuin. Op zondag worden de twee feestweekenden in Hengevelde afgesloten met Corona’s.