Nieuwe album van Lytse Hille gelanceerd.

Lytse Hille - Zolang er 'n droom bestaat_cover-voorkantWat was het een groots feest van Lytse Hille op zaterdag 26 maart 2016 in Drachten! Het gloednieuwe album ‘Zolang er ’n droom bestaat’ is vol trots gepresenteerd tijdens zijn eigen concert van afgelopen zaterdag waar bijna 4.000 (!) bezoekers bij aanwezig waren. Het album bestaat uit een dubbel-cd met alle liedjes in het Nederlands en in het Fries opgenomen.

 

De productie lag in handen van de producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Dit is ook te horen, want de gezelligheid druipt van het album af met al deze prachtige liedjes!

Zo’n 30 artiesten, waaronder Henk Wijngaard, Jannes en Joey Hartkamp droegen de sympathieke Fries een warm hart toe en waren er dan ook gewoon bij tijdens deze officiële albumrelease. De aanloop naar dit feest was middels een eigen huis-aan-huisblad (ruim 130.000 oplagen), met daarbij de bijbehorende radio en televisie. Men ontkwam er niet aan en dat is maar goed ook, want gezelligheid is verzekerd als deze nuchtere, hardwerkende noorderling in de buurt is.

De voorloper op het album ‘1000 Dromen’ is momenteel terug te vinden in de diverse radio playlisten. Ook de single ‘Als ik alles toch geweten had’ (in het Fries ‘Als ik alles earder witten hie’) werd bijzonder goed ontvangen. Beide meezingers staan op het album. Naast alle playlistnoteringen, het tv-optreden bij het SterrenNL Muziekfeest op het Plein in Heerenveen in 2015 een absoluut hoogtepunt. Voor dit jaar zeggen we: we gaan door met knallen, want Lytse Hille is een fenomeen!

 

lytse foto reeks
Officiële website: www.hille.nu