Nieuw platencontract Volkszanger Frank van Etten

frank pl.conNederlands grootste platenmaatschappij NRGY heeft volkszanger Frank van Etten vastgelegd voor een nieuwe muzikale samenwerking in 2016. ‘Frank van Etten is de volkszanger, die zijn eigen leven bezingt in prachtige volkse levensliedjes. Die heb ik graag in mijn stal.’, aldus directeur Tom Peters.

 

De samenwerking was ook in 2015 succesvol met een Gouden Plaat voor ‘Jij bent niet meer die man van toen’, die Frank nog aan zijn vader kon uitreiken.  Kort daarna overleed Frank’s vader Ton van Etten. De man, die ook jarenlang Frank’s manager was. Zo was 2015 een bijzonder jaar; met grote danshits als ‘Levenslang op Reis’ en ‘Dans Laila Dans’ en het iconische lied ‘Hoe zal het zijn?’ Zolang Frank zijn gevoelens en emoties kan vertalen in liedjes zal hij tot de grootste volkszangers van Nederland behoren. Frank’s manager Willie Oosterhuis is blij met de vernieuwde samenwerking en vindt het verstandig voor beide partijen.  ‘2016 is al heel goed begonnen met de nummer 1 hit ‘Ik wil met je dansen’.

Dat belooft veel voor het nieuwe album van Frank van Etten.’ Frank van Etten is geraakt door het nieuwe contract en blij met het vertrouwen van NRGY. ‘Ik moest aan mijn vader denken toen ik tekende. Wat zou hij trots geweest zijn.’