NICK BRINKHUIS nieuwe single OP & NEER

nick brinkhuis op en neer‘k Zie Steeds Sterren’, ‘Wereld Buiten Sluiten’, ‘Lotusbloem’, ‘Als Ik Jou Niet Had’ en vorig jaar nog ‘Pamparapam’. Singles die de 31-jarige uit Nijverdal afkomstige Nick Brinkhuis heeft uitgebracht sinds 2010. Vanaf 2008 is hij op de podia te vinden met in eerste instantie uitsluitend het populaire repertoire van dat moment. Nu kan deze echte levensliedliefhebber al een aardig rijtje eigen nummers ten gehore brengen tijdens zijn optredens.

Onlangs dook hij weer de studio van Frank Verkooyen in om daar een liedje op te nemen met een titel die vast de nieuwsgierigheid zal aanwakkeren bij het publiek: ‘Op & Neer’!

“Een erg vrolijk nummer met zomerse invloeden. Het zal dan ook lastig worden om stil te blijven staan bij dit swingende nummer en daarnaast, na één keer draaien blijft hij voor de rest van de dag in je hoofd zitten”, zo laat Nick enthousiast weten. Deze energieke feelgood meezinger over de aantrekkelijke billen van een dame, verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Een waardig opvolger van mijn vorige single ‘Pamparapam’ die het erg goed heeft gedaan”, aldus Nick die met ‘Op & Neer’ hoopt weer wat extra treden te kunnen bestijgen op de weg naar meer landelijke bekendheid. De single is vanaf 9 maart te verkrijgen via o.a. de bekende downloadportals.