NEDERLAND SCHAATST & FIETST TEGEN LYMFKLIERKANKER!

hollandse 100Vandaag is de tweede editie van De Hollandse 100 op FlevOnice. Een oer-Hollandse winterduathlon met twee onderdelen waar we als Nederlanders mee opgegroeid zijn: schaatsen en fietsen. Ook bekend Nederland doet mee. Simon Keizer ( Vaste ambassadeurs van Lymph&Co) laat weten; “Vandaag is een speciale dag; de tweede editie van “De Hollandse 100”! De eerste keer dat ik meedoe. En het wordt afzien. 10 km schaatsen en 90 km fietsen. Zo lang heb ik nog nóoit gesport!

Alles ten bate van “Lymph&Co” dat geld inzamelt voor onderzoek tegen lymfeklierkanker! We zijn al heel blij met het bedrag dat tot nu toe is ‘opgehaald’ maar het streefbedrag voor dit jaar is nog niet bereikt. Kijk op www.dehollandse100.nl voor meer informatie. Daar kunt u evt ook een donatie doen!  Of zie ik straks in Biddinghuizen om ons allen aan te moedigen?! Alvast dank!” aldus Simon.

Voor families en groepen is er de Familie Estafette en, nieuw dit jaar, de Junioren 10.  De officiële inschrijving is vrijdag 4 maart gesloten. Inschrijven kan echter nog steeds, maar er wordt geen chip meer uitgereikt om de tijd te registreren. Wel krijg je gewoon een startnummer.

 

Ambassadeurs van De Hollandse 100

De Hollandse 100 wordt ondermeer gesupport door onze Sven Kramer, Hein Vergeer, Rintje Ritsma & Humberto Tan. Jaap Lodders, lid van gedeputeerde staten provincie Flevoland, zet zich in voor de route van De Hollandse 100 fietsers op deze dag.