Menzina maakt indruk met nieuwe single !

menzinaZe wist de liveshows van Bloed Zweet en Tranen net niet te halen maar zangeres Menzina (Kaffa) heeft bij de audities wel degelijk grote indruk gemaakt. Deze 24-jarige zangeres uit ’s-Gravenhage waar trouwens ook haar wieg stond, staat te boek als aanstormend talent. De vrolijke, vlotte en spontane Haagse kreeg de handelsgeest én de muziek thuis met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten.

Hoewel ze nog niet zo heel lang als zangeres aan de weg timmert, heeft ze al op velen indruk weten te maken. In 2011 verscheen ‘Ik zie je staan’, een jaar nadien gevolgd door de single ‘Fantasie’. In 2014 schreef ze samen met Grad Damen haar single ‘Dans met mij’.

De nieuwe single van Menzina is getiteld ‘Ik vind het best zo’ en bezit een verwarmend zwoele zomerse sound. Zij is hem zo zat en wil hem niet meer zien, hij is gewoonweg niet degene die haar verdiend! De door Ger Oerlemans geschoten begeleidende videoclip is opgenomen in een prachtige ambiance bij het Argentijnse Steakhouse ASADO op het Gantelplein in Wateringen terwijl Jim Hoogendorp tekende voor de fotografie en het fraaie artwork. ‘Ik vind het best zo’ van Menzina, uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties, zou wel eens hele hoge ogen kunnen gaan gooien de komende periode!

https://www.facebook.com/menzina.kaffa

 

De CD single ‘Ik vind het best zo ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.   Link naar een downloadsite:

http://www.legaldownload.net/Menzina+21936/album/44540/Ik+vind+het+best+zo?si=0