Martin Sterken wil in contact blijven met publiek

mrtin sterken magneet Als één van de productievere producers van Nederland vindt Martin Sterken het belangrijk om in contact te blijven met het publiek. Hij brengt daarom een tweede solo-single uit, genaamd ‘Als een magneet’.

 

Producer/schrijver/zanger Martin Sterken is opnieuw zijn eigen studio ingedoken om een navolger van ‘Nu weet ik wat liefde is’ op te nemen. De Drenth staat bekend om zijn sterke teksten en uiteraard heeft hij ook zijn eigen single zelf geschreven. De single ‘Als een magneet’ gaat over de aantrekkingskracht tussen twee mensen en de liefde die daardoor ontstaat.

Een rasechte schlagersingle met een tekst over de liefde is wat Martin Sterken voor ogen had. Dit idee is uitgewerkt en daaruit kwam de single ‘Als een magneet’ rollen. “Een stevige schlagersingle van een romanticus in hart en nieren”, is hoe de zanger zijn single kort samenvat.

Een achterliggende gedachte van het uitbrengen van zijn singles is om in contact te blijven met het publiek. Martin Sterken is een man van het volk en houdt van interactie. Op deze manier kan hij de liefde voor muziek delen met het publiek.