Marco de Hollander gaat weer varen met zijn fans

marco de hollander varen fansMarco de Hollander neemt zaterdagmiddag 02 april de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, één van de populairste zangers van Nederland uitgenodigd; Yoeri L’abée. Ook Jessica Malfait en feestzanger Patrick van der Corput gaan mee op het schip.

Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur. Opstappen vanaf; Van der Valk Avifauna, Hoorn 65 te Alphen aan de Rijn, vanaf de Kade tegenover Vogelpark Avifauna. Vanaf 12.00 uur kunt u de boot op! Varen van 13.00 tot 17.00 uur. Kaarten 25,00 euro per persoon, alleen in de voorverkoop via 0172 604016. Let op want deze show is al bijna weer uitverkocht.