LINE-UP MAIN STAGE Dutch Valley 2016

Dutch2015TVDe nieuwe namen van de Dutch Valley 2016 line-up, zijnvia de nieuwsbrief bekend gemaakt. Maar liefst 16 acts en artiesten staan op het hoofdpodium in de feestvallei! Op de Main Stage worden De Jeugd van Tegenwoordig, De Loco Loco Discoshow, Nielson, Memphis Maniacs en Within Temptation aan de late middag en avondprogrammering toegevoegd.

 

 

Eerder maakten ze al de 2,5 uur durende Mega Jukebox show bekend met Het Goede Doel, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Waylon, Glennis Grace, Lange Frans, Andre Hazes junior, 3JS en Gerard Joling onder begeleiding van de Marcel Fisser band.

Als klap op de vuurpijl hebben zij op de Main Stage plek ingeruimd voor een grote MYSTERY ACT die op 27 juni bekend gemaakt wordt. Wat kun je op 20 augustus nog meer zien en horen? Reken opnieuw op een dag vol entertainment en onvervalste pop, rock, hiphop, dance en Nederlandstalige muziek. Check morgen de website voor de volledige line-up! www.dutchvalley.nl