Songfestival-hit van Marga Bult opnieuw uitgebracht door Laura Lynn

De Belgische zangeres Laura Lynn brengt de Songfestivalhit ‘Rechtop in de wind’ in een nieuw jasje uit. In 1987 schreef Peter Koelewijn het nummer voor Marga Bult. Onder de artiestennaam Marcha vertegenwoordigde ze Nederland ermee op het Eurovisie Songfestiva. En niet zonder succes, ze eindigde ermee op een vijfde plaats.

Marga reageert enthousiast op het nieuws: “Ik ben benieuwd hoe dat klinkt. Tof voor de componist en tevens mijn grote vriend Peter Koelewijn. Veel succes Laura, hopelijk knal jij er ook de hitparades mee in.”

De single van Laura verschijnt begin deze maand en zal verkrijgbaar zijn als download op iTunes.  Eerder deze week nam Laura Lynn de clip op van het nummer en die zal heel binnenkort te zien zijn.