KonFetTi komt met frisse lentehit!

KonfettivoorAaron & Leonie, oftewel KonFetTi zijn naast serieus ook lekker maf en garanderen bij hun optredens een half uur lang feest boordevol interactie met het publiek. Via Rood-Hit-Blauw brengt KonFetTi de single met de titel ’Ik Blaas Een Kusje’ uit. Een vrolijke lenteplaat welke je na 1 keer horen al lekker meezingt.

 

Fris, lekker dansbaar, en voor iedereen die het leuk vindt.   Boekingen ITB Entertainment : 073 – 6440773 / www.konfetti-online.nl

Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om … Leonie! En Leonie op haar beurt is bang voor vleermuizen, wordt chagrijnig van chagrijnige mensen, super vrolijk van vrolijke muziek, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om … Aaron. Kortom het tweetal Aaron Dijsselbloem en Leonie Wintjes hebben elkaar wel gevonden zeg. Het tweetal vormt KonFetTi! Leonie is een muzikale duizendpoot: zo is zij werkzaam als zelfstandig zangdocente, runt haar eigen musicalschool in Boxmeer en mag regelmatig bij veel kids een lach op het gezicht toveren bij De Efteling. Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D en in 2005 en 2007 scoorde hij hitnoteringen met de singles ‘Do you really want to hurt me’ en ‘Nowhere to hide’.